ПРАВИЛА ЗА ПОЛЗВАНЕ НА УЕБ САЙТА

Уеб сайта www.bsma-bg.org е собственост на Българската асоциация на морските капитани ( БАМК) .

БАМК е изключителен собственик на идеята и осъществяването на сайта, както и на всички публикации, материали и приложения в него.

Като посетител/потребител Вие имате право да разглеждате уеб страниците на своя компютър, както и да отпечатвате извадки от тези страници само за ваша лична употреба, а не за разпространяване, освен ако нямате писменото съгласие на БАМК за това.

Сайтът www.bsma-bg.org e предназначен изключително за Ваша лична некомерсиална употреба.

Позволено е огласяването на съобщения за пресата и на документи, класифицирани като публични, в средствата за масова информация, ако е цитиран източникът и неговият адрес в Интернет.

Забранено е копирането, предаването, разпространението и съхраняването на част или на цялото съдържание с комерсиална цел, в каквато и да е форма без предварителното писмено съгласие на БАМК.

Не са позволени никакви промени, размножаване, дистрибуция, директен пренос, представяне, репродукция, публикуване, упълномощаване или продаване на информация, собственост на БАМК.

БАМК прави всичко възможно да публикува полезна, сигурна, коректна и актуална информация за своите потребители, но е възможно някои от уеб страниците да съдържат технически, породени от промени на нормативната база или други обективни причини грешки. БАМК не може да гарантира непрекъснатостта на достъпа до всички страници и си запазва правото да редактира страниците си и да прекратява достъпа до тях по всяко време.

Уеб страниците на www.bsma-bg.org могат да съдържат банери или текстови линкове към външни уеб страници, за които отговарят други лица. Линковете към подобни интернет страници представляват само препоръка и потенциален източник на допълнителна информация. БАМК не носи никаква отговорност за съдържанието на тези уеб страници, както и за истинността и точността на информацията, публикувана в тях.

БАМК си запазва правото да променя правилата и условията за ползване на www.bsma-bg.org без предварително известяване.

Направените промени влизат в сила, в момента на публикуването им в сайта.

За въпроси и коментари, относно уебсайта www.bsma-bg.org и работата с него, моля изпращайте своите писма на e-mail: chairman@bsma-bg.org

С използването на www.bsma-bg.org, считаме, че приемате и сте запознати с правилата за ползване на уебсайта.