Международен презентационен форум „Обзор на последните изисквания на международните морски конвенции и очаквани промени в следващите 5 години”

На 28 юни 2017 год. бе проведен Международен презентационен форум „Обзор на последните изисквания на международните морски конвенции и очаквани промени в следващите 5 години”, организиран от  „Бюро Веритас България” по инициатива на Българска национална асоциация по корабостроене и кораборемонт (БНАКК) .

Форума бе проведен в конферентната зала „Галерия Графит”  и участваха представители от целия морски бизнес.

Гости на форума бяха г-н Редуан Асад, ръководител „Морски операции“ за Източна и Северна Европа от централния офис на „Бюро Веритас“, Париж и г-н Михаил Вълков – технически контрол и PSC, Централен офис на „Бюро Веритас“, Париж, представител на IACS в IMO.

Форумът бе открит от г-н Светлин Стоянов – председател на БНАКК.  Той даде  думата на г-н Михаил Вълков за презентация. В нея той очерта новостите в международното морско законодателство – конвенции и свързаните с тях кодекси, касаещи корабоплаването и морския бизнес, плюсове и минуси на очакваните промени, какви се новите тенденции и др.

За по-подробно запознаване прилагаме цялата презентация, изнесена от г-н Вълков: Statutory updates 2016

 

 

 

 

 

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

22 − 21 =